Kjøpsbetingelser

Informasjon

L.A. Larsen AS
Postboks 47
Svegeskogen 21
4401 Flekkefjord

Telefonnummer: +47 38322699

Organisasjonsnummer: NO 938149771 MVA

Kjøp

Kjøpsavtalen er bindene når du har fått en ordrebekreftelse på e-post. Denne mottar du når varen er bestilt. Aldersgrense for kjøp er 15 år. Det kan i enkelte tilfeller forekomme at vi er tomme for en vare, vi vil da ta kontakt med deg og høre om puslespillet eventuelt kan byttes til et annet eller om du ønsker betalingen tilbake. Vi tar forbehold om at bilder kan avvike noe fra bildene i nettbutikken.

Priser

Priser oppgis i norske kroner inkludert 25 % mva. L. A. Larsen AS forplikter seg til å levere varen til avtalt pris.

Betaling

Standard betaling for privatpersoner er kortbetaling med Visa/Mastercard eller Vipps. Transaksjonene gjøres gjennom PayEx. Når du bestiller gjøres det en reservasjon av beløpet. Beløpet blir så belastet når varene sendes fra oss. L. A. Larsen AS har ikke tilgang til, og kan dermed heller ikke lagre, kortnummer. Til bedrifter og institusjoner kan vi sende ut faktura mot gebyr.

Personopplysninger

Ved å registrere deg samtykker du i at L.A. Larsen AS lagrer og bruker opplysninger om dine innkjøp og kontaktopplysninger. Dette blir gjort for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde og for å ha mulighet til å opplyse om tilbud.

Avbestillinger

Vil du oppheve en bestilling må du sende oss en mail (puzzle@larsen.no) eller ringe (38322699). Du vil motta en bekreftelse på mail når avbestillingen er registrert.

Frakt og levering

Levering er skjedd når kjøper eller hennes/hans representant har overtatt varen. Varer sendes med Bring/Posten til private, og DB Schenker til bedrifter/skoler/organisasjoner. Normale blir varene sendt fra fabrikken 1-4 virkedager etter at bestillingen er mottatt. Ved ønsker om garanti for rask levering ta kontakt på mail (puzzle@larsen.no) eller telefon (38322699) så vil vi gjøre hva vi kan for å hjelpe. Der blir normalt ikke sendt ut varer i ukene 29-32 pga sommerferie.

Reklamasjonsrett

Reklamasjonsrett ihht kjøpsloven

Mangler i leveranse

Ved eventuelle mangler eller feil i leveranse ber vi om at der tas kontakt med oss på mail (puzzle@larsen.no) eller telefon (38322699) så snart varene er mottatt.

Mangler eller feil ved produkter

Ved eventuelle mangler eller feil på produkter ber vi om at der tas kontakt med oss på mail (puzzle@larsen.no) eller telefon (38322699) så snart varene er mottatt.

Retur og angrerett

L.A. Larsen AS følger angrerettloven for returer med rett til pengene tilbake. Puslespillene må returneres med plastpakning og i samme stand som de ble mottatt. Ved retur skal der medfølge utfylt skjema for angrerett som sendes ut sammen med ordrebekreftelse og/eller varer.