Kjøpsinformasjon

Bestilling og betaling

Når du bestiller på nettsiden vil du motta en ordrebekreftelse. Normalt har vi alle puslespill på lager, men om der skulle være noe som mangler vil vi ta kontakt med deg for å høre om et manglende puslespill eventuelt kan byttes mot et annet før vi sender varene.

Frakt og levering

Vi sender puslespillene fra fabrikken i løpet av 1-4 dager etter at vi har mottatt bestillingen fra kunde. Ved bestillinger for mer enn kr 295,- betaler vi for leveringen. For øvrige bestillinger vil der bli fakturert kr 99,- for fraktkostnader.

Retur og angrerett

I henhold til kjøpsloven kan kjøper gi beskjed til selger om at han angrer inntil 14 dager etter at varene er mottatt. Etter at der er gitt beskjed om at kjøpet angres må varene returneres til selger innen 14 dager etter av beskjeden er gitt.

Det kan ta 2 uker før vi har mottatt og behandlet din retur. I løpet av sommeren kan der gå lengre tid da vi har stengt i ukene 29-32.

For å få tilbakebetalt hele beløpet som er betalt må varen leveres tilbake plastpakket. Ved sending med post eller lignende er det kjøpers ansvar at varen er pakket godt inn så den ikke blir skadet i transporten. Det er kunden som betaler for returnering av vare.